A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту і культури
Софіївської сільської ради

Активні парки - локації здорової України

       27 квітня 2021 року відділ освіти, молоді, спорту і культури Софіївської сільської ради долучився до участі в ZOOM - нараді з відповідальними особами за реалізацію соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України».

14:02 27.04.2021

Міжнародний день пам’яті Чорнобиля

      26 квітня в Україні День чорнобильської трагедії. У Білорусі також відзначають День Чорнобильської трагедії. У Росії День пам’яті загиблих у радіаційних аваріях і катастрофах.

11:24 26.04.2021

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу.

14:04 23.04.2021

Мрії здійснюються!!!

       Довгоочікувана мрія про шкільний автобус стала реальністю  для Софіївського закладу загальної середньої освіти і всієї громади. 21 квітня 2021 року  ключі від нового сучасного шкільного автобуса вручив директору закладу перший заступник голови Миколаївської обласної ради Володимир Фроленко, депутат обласної ради Олег Козлов. Саме за їхньої безпосередньої підтримки та за сприяння Софіївського сільського голови Валерія Римчука, начальника відділу освіти, молоді, спорту і культури Світлани Розуменко давню мрію реалізовано. Придбання – це перш за все  забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня сільської місцевості, безпека дітей і спокій батьків.  Віднині діти с.Улянівки, с.Володимирівки, с.Володимиро-Павлівки, с.Щасливого будуть приїздити на навчання  з комфортом в будь-яку погоду, а також стануть реальністю екскурсійні поїздки, участь в районних, обласних культурно-масових заходах та спортивних змаганнях.

13:15 22.04.2021

Жити - значить працювати !

       20 квітня 2021 року до Місячника благоустрою приєднався й Софіївський будинок культури. Під керівництвом директора CБК Бутенко Раїси Семенівни, дівчата з танцювального колективу "Лілеї" та хлопці з секції греко-римської боротьби, спільними зусиллями прибрали прилеглу до будинку культури територію, облаштували клумби, посадили  квіти, саджанці ялинок та вишень.

13:02 22.04.2021

«Молодь, спорт, культура»

        15 квітня 2021 року відділ освіти, молоді, спорту і культури Софіївської територіальної громади долучився до участі в онлайн-засіданні платформи «Молодь, спорт, культура» за участю голів об’єднаних територіальних громад, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства розвитку громад та територій України.

13:52 15.04.2021

Нарада керівників закладів культури Софіївської сільської ради

   08 квітня 2021 року, за ініціативи відділу освіти, молоді, спорту і культури, відбулась нарада керівників закладів культури, на якій були розглянуті проблемні питання та шляхи їх вирішення. Захід відбувся з дотриманням карантинних норм.

14:03 08.04.2021

Вхід для адміністратора