A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту і культури
Софіївської сільської ради

Конференція освітян Софіївської громади

Дата: 26.08.2021 14:58
Кількість переглядів: 941

#SofGROMADA #SofVOMSiK #Серпнева_конференція

   26 серпня 2021 року дружня освітянська родина Софіївської громади зібралась на традиційну  серпневу конференцію. В роботі конференції взяли  участь керівники, педагоги закладів освіти громади, старости Березнегуватського, Баратівського, Новомиколаївського, Кам’янського старостинських округів, представники Софіївської сільської ради.

   Учасників конференції вітали вихованці  і педагоги Софіївського ЗЗСО.

   У  доповіді начальника відділу освіти, молоді, спорту і культури Розуменко С.Г. окреслено основні освітянські завдання, визначено пріоритети розвитку освіти в умовах децентралізації і шляхи їх реалізації. Для педагогічних працівників підготовлено рекомендації з основних питань діяльності галузі освіти.

    Грамотами Софіївської сільської ради та відділу освіти, молоді, спорту і культури нагороджено керівників закладів освіти та кращих педагогічних працівників  територіальної громади, старост - за допомогу та сприяння у реалізації пріоритетних освітянських завдань.

     Педагоги Софіївської громади йдуть у новий 2021-2022 навчальний рік з гарним настроєм та налаштовані  на  нові освітянські  звершення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора