A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту і культури
Софіївської сільської ради

Регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування»

Дата: 10.09.2021 15:42
Кількість переглядів: 588

#SofVOMSiK

           Регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування»

   9 вересня 2021 року в Одесі за участі Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета і Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка відбувся регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування».

    В роботі форуму взяли участь голова Софіївської територіальної громади Валерій Римчук та начальник відділу освіти, молоді, спорту і культури  Софіївської сільської ради Світлана Розуменко.

   Захід проведено в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі та у співпраці з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством економіки, Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською міською радою.

   Під час практичної панелі команда ГО «Національна асоціація громадського харчування» продемонструвала можливості сучасного технологічного процесу: за 45 хвилин приготувала обід в асортименті з семи страв для 600 людей – учасників форуму, а також презентувала «дорожню карту» переходу на нові стандарти приготування.

   Під час тематичних панелей та дискусій учасники обговорили складові реформи, оновлення нормативної бази, безпечність та якість, ресурсне забезпечення, культуру здорового харчування, строки реалізації та очікуваний результат реформи, впровадження та контроль нових норм харчування, публічні закупівлі, проєктний підхід до переобладнання закладів освіти тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора