A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту і культури
Софіївської сільської ради

Перші змагання 2024 року.

Дата: 06.02.2024 11:15
Кількість переглядів: 7

Перші змагання 2024 року.

м.Кривий Ріг

02 лютого 2024 року став днем нових досягнень для наших юних спортсменів. Софіївські борці відправилися в місто Кривий Ріг на перші у в цьому році борцівські змагання. До складу команди Софіївки ввійшли: Говором Максим (2013 року народження), Говоров Михайло (2015 р.н.), Васильєв Артем (2013 р.н.), Черноус Кирило (2013 р.г.) та Говоров Артем, який вперше вийшов на килим.

Відвідати турнів спортсменів зібралося чимало, близько 150-ти учасників, з різних міст та районів, з різною підготовкою, але з єдиною метою - задля перемоги.

Пишаємося силої наших борців. 💯Не дивлячись на сильніших чи досвідченіших учасників (а вони були гідними), можливу вагову різницю, борці Софіївської громади боролися до останнього.

За результатами виснажливих змагань:

ІІІ призове місце виборов Черноус Кирило ( вагова категорія 53 кг). Кирило боровся за виграш із борцем, який родом із Южноукраїнська та до останнього йшли на рівні. Тренер пишється Кирилом за його уважність та за те, що дослухався до його порад.

Також відмітимо зусилля Васильєва Артема, який отримав відзнаку за найкращий кидок цього змагання ( на 5 балів) через себе (прогиб).

Не дивлячись на деякі негаразди чи трудності, наші діти все одно кращі.🫶 Бажаємо їм тільки перемог, нехай всі наступні кроки будуть тільки вперед, а кожні змагання будуть рушійною силою для найкращих результатів 🏆

Ми щиро дякуємо Софіївському сільському голові Валерію Римчуку за розвиток та ініціювання спортивної справи, начальнику відділу освіти, молоді, спорту і культури Світлані Розуменко, тренеру Олександру Качуру за постійні тренування та вимогливість, батькам дітей за те, що завжди і всюди поруч, організаторам за запрошення та теплий прийом, а особлива подяка нашим ЗСУ, 🇺🇦які дають нові можливості жити для підростаючого покоління.🔥

https://www.facebook.com/groups/2698738600148153/permalink/7305486149473352/


« повернутися

Вхід для адміністратора