A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту і культури
Софіївської сільської ради

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

15:59 27.05.2021

#День_вишиванки #SofVomsik #SofGROMADA

Щиро вітаємо всіх жителів Софіївської громади із Всеукраїнським днем Вишиванки. Бажаємо Вам тепла, сімейного благополуччя та любові. Нехай доля веде Вас шляхом не вкритим терном та перешкодами, а життя буде наповнене тільки яскравими барвами!!

16:37 20.05.2021

#Фудчелендж

       Відділ освіти, молоді, спорту і культури Софіївської сільської ради пріоритетним завданням своєї діяльності обрав здоровий спосіб життя, а це, насамперед, правильне харчування заради здорових і радісних школярів.

11:17 18.05.2021

Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти – запорука успішної освітньої діяльності

«Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти – запорука успішної освітньої діяльності» - тема практикуму, проведеного   відділом освіти, молоді, спорту і культури Софіївської сільської ради.

15:26 05.05.2021

Міжнародний день танцю

У 1518 році у Франції сталася справжня танцювальна чума. Вона тривала місяць і призвела до загибелі десятків людей в Страсбурзі. Це сталося через виснаження або серцеві напади. Люди просто безконтрольно танцювали, поки не падали. Звичайно ж, все повинно бути в міру!

14:25 29.04.2021

Всесвітній день охорони праці

Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. Наприклад, тема Всесвітнього дня охорони праці у 2020 році присвячена проблемі насильства і домагань на робочому місці, що є серйозною та постійною загрозою здоров’ю та безпеці працівників, а також продуктивності і репутації організації.

09:12 28.04.2021

Вхід для адміністратора